Thursday, March 5, 2009

Experiencing climbing

Taigi, mano blogas liko užmirštas kuriam laikui. Per tą laiką be abejonės nutiko daug įvairiausių smagių dalykų, kuriuos būtų gerai įamžinti. Taigi, slidės liko padėtos į kampą kuriam laikui, nors aš jas net spėjau pagalandyt (nes pastarąji karta paaiškėjo, jog per ledinį sniegą su jom nepaslidinėsi, o tik paskraidyt gali). Todėl sekantis kartas turėjo būti itin geras, bet jo dar nebuvo, dėja. Bet užtad šitą džiaugsmą aš išmainiau į eksperimentinį nuotykį - laipiojimą. Hm, galiu pasakyt, kad slidinėt yra smagiau, bet laipiot yra lengva ir greita. Tik tai kad pavargsti baisiai greitai neturėdamas daug raumenų. Kas reiškia - 2-3 dienas jauti visą kūną. Na, man taip nenutiko, laipiojau ne per daugiausiai, bet ant vieno įdomaus akmens užlipau, o tada jau pajutau savo rankų raumenis... aj kaip pasijuto. Bet tik vienai valandai :)


La Turbie, above Monaco


La Turbie, above Monaco

Ah, dar vienas įdomus pastebėjimas dėl laipiojimo: kai užlipi, tai gali būti apdovanotas gerais vaizdais. Ana diena tai buvo vaizdas į žydrąją pakrantę su Monaku apačioje - kvapą užgniaužiantis vaizdas.

Taipogi, per mano nebuvimo bloge laikotarpį teko nemažai 'pasivažinėt'. Taigi darau sąrašą chronologijos tvarka:
- Briuselis
- Londonas (2-as kartas)
- Koblencas, čia Vokietyje jei ką. Gavom baudą autobane už greičio viršyjimą :))
- Štatai, vakarinė pakrantė. Pagrinde nacionaliniai parkai į rytus nuo CA. Bet čia jau ilga istorija, todėl kol kas tik maršrutą paviešinu.

Tour through National parks of US western coast

3 comments:

Anonymous said...

alpiniste-slidininke ((: pavarai! kas toliau? parasparniai?

Anonymous said...

vokičiai lb žiauriai nubaudė? Užuojauta ;-)

Liolik said...

Toliau, Shiny, bus paraglaidas! O kol kas buvo buriavimas jachta :)

Gvidai, vokieciai kaip tik netiketai stipriai sumazino bauda :O net netikeciau kad taip gali but.