Friday, August 3, 2007

Vagyste

Prapuolus as cia ziuriu ilgam buvau :) Ir manau dar busiu, kadangi pirmai pasitaiko Harry Potter knyga, atsiusta draugo per skype'a, poto darbai uzgriuvo, o poto jau ir persikraustymas ivyko (pagaliau IVYKO). Beje, persikrausciau sekmingai, bet su nemazai streso :) Nes kai atvaziavau su daiktais sutartu laiku, nieko neradau ir poto visa diena negalejau prisiskambint. Tai turiningai praleidau ta diena :) Bet anyway, viskas jau praejo, atejo nauja diena, kai namie jau yra net elektra, o darbe...

...taigi, darbe ivyko pirmoji vagyste. Man sake, kad taip atsitinka kitiems, kad butelius, kuriuos tu palieki darbe (nesvarbu net ant stalo ar stalciuje), jie dingsta per nakti..... Kraupu ir baisu, kai ateini ryte ir neturi is ko atsigert vandens. Kadangi cia karsta, to vandens tikrai nemazai yra isgeriama per diena. O vaiksciot su stikline pirmyn atgal irgi nekas, todel ir naudojami buteliai.

Del sitos galimybes mane perspejo ir kazkaip visa menesi viskas buvo tvarkoje, iki sio ryto :) Bet viskas nebutu taip baisu, jei apsietu buteliu. Ant mano stalo taip pat buvo kelios plastmasines stiklines, is kuriu as gerdavau ta vandeni ir svarbiausias mano turimas artifaktas - Saukstelis! Jis irgi plastmasinis (atseit vienkartinis, bet istirkuju ne :) ), o svarbumas jo tame, jog as su juo pusryciauju kiekviena ryta. Ir aisku, atejus su kruva jogurtu ir si ryta ir neradus saukstelio... ne pati geriausia dienos pradzia. O su sauksteliais problema aplamai yra tame, kad jie cia l. brangiai kainuoja, aplamai visi irankiai cia daug kainuoja, vieno kaina pradedant 1.60eu. Tai taip sakant neuzsipirksi... Bet matyt, kad teks.

Kas liecia vagiu, tai it's ridiculous, vagys yra valytojos! Kurios neaisku kodel nusprendzia, kad butent situos daiktus reikia ismest, o stalo savininkas to padaryt matyt negali... Kas dar keisciau, jos tai ismeta tokius brangius daiktus, o pvz. kad stala nuvalytu, kuris jau pakankamai purvinas, tai to nepadaro. Kaip ir mano kolegei, ilgai nesiurbe po stalu, kol ji galiausiai nepaliko uzraso ant duru, kad issiurbtu :)

3 comments:

Anonymous said...

siaubas kokie kriminalai ((: uzjauciu del plastmasiniu gerybiu praradimo. brr, keistuoliai prancuzai

Anonymous said...

isigyk sveicaru armijos peiliuka :) turesi ir sauksta, ir peiliuka, ir atsuktuva (su keiciamais antgaliais), ir pjukla, ir usb atmintine, ir vielakirpi, ir vielatrauki, ir dilde, ir pinceta, ir dantu krapstuka, ir t.t. :)

Liolik said...

:) jo... naudingas daiktas :) lauksiu gimtadienio ;)