Saturday, November 10, 2007

Uz ka as moku?!

Man daug kas sako, kad daug uz nuoma moku. Bet cia, French Rivieroj, daug kas sako, kad labai mazai moku. Kur tiesa? Na bet neseniai teko uzbludyti i www.expensr.com ir pasitestuot saita finansams sekti. Kas idomu, yra defaultiniai mokejimai, tipo nuomos, kuriuo suvedus gali palyginti su bendru vidurkiu zmoniu, besinaudojanciu situo saitu. Ir ka jus manot?? as moku apie 1.5 karto daugiau negu vidutinis amerekonas! Cia turint omeny, kad as nekonvertavau savo nuomos mokescio i baksus :)

Paziurejau i ta nuoma is kitos puses, palyginus su maisto ir transportavimo kainom, tai per menesi ju suma prilygsta vieno menesio nuomos kainai. Sakyciau tada pakankamai iseina, ane?

Ir galu gale, pamasciud dar karta - uz ka gi as cia moku?! O gi uz tai, kad beveik kiekviena miela diena dangus yra melynas (arba israizytas lektuvu takais) ir saule sildo mane, ir dar uz tai, kad net lapkricio pradzioje labai norint as turiu galimybe issimaudyt 19C laipsniu juroje... Noriu pabrezt, kad i sita sarasa as visai nenoriu itraukti Nicos, Monako, Alpiu, sakykim cia tik bonusai. Reziumuojant moki is siluma saules pavidale ir tame tarpe uz gera nuotaika ;)

Gera nuotaika savaime veda prie didesnio ikvepimo, todel cia gyvena ne mazai meninku, na ir siaip visas prancuziskas Silicon Valley cia bazuojasi :)

Bet ir siaip neimanoma nepastebeti kiekviena miela darbo dienos ryta mane bedziuginanciais vaizdais keliaujant darban:

Grasse from the lower part, November 2007


View of the mountains, November 2007


A tunel of highway Grasse-Cannes, November 2007

P.S. Tiems, kas dar nezino, as gyvenu Grasse'o priemestyje vadinamu Saint Jacque

No comments: