Sunday, October 14, 2007

Back on track!

Gyva as, gyva! :) Niekas net nebande manes nuzudyt Barselonoj, o ir Vienos vietinio pobudzio lenkai nepasirode labai pyktais :)

Taigi, teko man biski pakeliaut, o pries keliones apturejau sveciu, apsistojusiu gana ilga laika. Per keliones teko aplankyt pietine Prancuzija, kadangi buvo keliauta su masina i BeaWorld2007 konferencija Barselonoje. Pietine Prancuzija pilna romenu statiniu: amfiteatrai, sodai, akvedukai, tiltai po ~50m aukscio... O pati Barselona randasi Ispanijos regione pavadinimu Katalonija, tai ten teko nosi irgi ikist - amazing vietoves! O ir Barselona su Gaudi architektura tiesiog pribloskia savo kulturiniais, architekturiniais bei meniniais kuriniais. Manau ten tai jau butu galima savaite explore"inti apylinkes ir vis but kuo nors stebinamam.

Kita dalis - Viena, kur pamaciau pagaliau pagrindine dali bendradarbiu :) At last! Tas buvo fun, nors jie tuom jau nebesidziauge, tipo seniai matytos rozhos... Che che, ten apturejau proga daugiau suzinoti apie zmones, su kuriais vykdomas tas pats projektas ir su kuriais karts nuo karto yra kovojama :) O Viena - primena kazkiek Lietuva - pilka, vesu, daug alaus kabokose :) Paskurinio resurso kokybes pagrindu apturejau gera laika ragaujant ivairu alu, parduodama kabokuose - nei vienu nenusiviliau! Veliau issiaiskinau ir is bendradarbiu, jog Prancuzijoje alaus jie nevartojo, o tik labiau vokiskuose salyse - that's right! Zodziu, pasijutau beveik kaip namie :)

Taigi fotkes veliau - neturiu dabar su savim. Na o keliones jau kaip ir baigesi, dabar toliau bus galima kibt i darbus bi dziaugtis sauletom dienom, nors jau ir nebetokiom siltom kaip anksciau.

No comments: